Romneyloods als winkel

Bouw een winkel in een romneyloods

Op de meeste festivals of andere evenementen is er ruimte nodig voor een winkel. Of het nou gaat om een standje voor de merchandise of een kleine supermarkt: een romneyloods is uitermate geschikt. Je kunt helemaal naar eigen wens inrichten. We denken graag mee en leveren eventueel ook meubilair en aankleding voor de tijdelijke winkel.

Hier boven vind je voorbeelden van romneyloodsen die als winkel op een event hebben gestaan.

Wat wil je weten?

De basis maten zijn 5 meter bij 5 meter van zowel de Classic als de Straight. In de lengte kan je uitbreiden met segmenten van 5 meter. De minimale hoogte is 3,30 en kan ook worden uitgebreid naar 3,80 meter.
Download onze factsheet met alle details.

Mocht je voor het plaatsen van een van onze loodsen een vergunning nodig hebben van de gemeente dan kunnen we je daarbij adviseren.
Bel ons gerust.

Mocht het wenselijk zijn om onder of rondom de loods een vloer te leggen dan kunnen wij ook die elementen leveren.
In overleg kijken we dan welk type vloer daarvoor het meest geschikt is.
Bel ons gerust.

Zoals je wellicht al op onze site hebt gezien, bouwen wij regelmatig maatwerk-overkappingen. We denken dan ook graag mee hoe we jouw loods kunnen laten aansluiten op de doelgroep of toepassing. 
Bel ons gerust

Super.rent en romneyloodshuren.nl zijn ontstaan vanuit Triomf – ‘Creatief bureau van makers‘. Onze creaties hebben de afgelopen 20 jaar op vrijwel elk festival en event gestaan, dat Nederland rijk is.

Naast romneyloodsen verhuurt super.rent ook verlichting, meubilair en signing. Kortom je vindt bij ons alles onder een dak voor jouw event, beurs of festival. Bekijk hier het volledige assortiment van super.rent

We verhuren op maat

Romneyloodsen worden steeds vaker ingezet als tijdelijke plek. Wij verhuren ze al jaren. Je komt onze loodsen tegen op de meeste festivals in Nederland en over de grens.

Vertel ons wat je nodig hebt, dan vinden de best passende romneyloods en aankleding.

Straight kid

5m breed

Straight quint

7.5m breed

Classic kid

5m breed

Classic quint

7.6m breed

Alle loodsen zijn te verlengen per 2,5 meter

Jouw toepassing

Waar wil je de romneyloods voor inzetten?

romney-icon

Kies het model

Welk model past het beste bij jouw toepassing?

Accessoires nodig?

Wil je er nog accessoires bij? Zoals een uitgiftebalie of meubilair.

Ontwerp en offerte

Bel ons voor een prijsindicatie, offerte & ontwerp.

Planning en oplevering

In overleg maken we de productieplanning.

Zo werken we het liefst

Wanneer je ons laat weten wat je nodig denkt te hebben, waar en wanneer, dan kijken we samen welke romneyloods het beste aansluit bij jouw toepassing. Indien nodig koppelen we je aan ons ontwerpteam voor een ontwerp op maat.

Naast de loodsen, verhuren we ook meubilair, signing en verlichting. Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event: super.rent

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw winkel?

Jeroen helpt je graag verder en kan alle opties toelichten, zoals de keuze voor rechte wanden of de classic ‘bolling’ en de plaatsing van de bar, al dan niet met signing en verlichting.

Bel Jeroen ook gerust voor een prijsindicatie, beschikbaarheid en levertijd.