Romneyloods inrichten als restaurant

Een romneyloods wordt ook wel een hangarloods genoemd. Je kan er letterlijk een vliegtuig in parkeren. En je kan er ook een tijdelijk restaurant in beginnen. Er is ruimte genoeg voor de keuken, de bar en alle tafels en stoelen. Ook een halfopen constructie is mogelijk, met bijvoorbeeld een terras erbij. We helpen je graag met het samenstellen van je restaurantromney. Tafels, stoelen, lampen en een bar? We verhuren het allemaal!

De basis maten zijn 5 meter bij 5 meter van zowel de Classic als de Straight. In de lengte kan je uitbreiden met segmenten van 5 meter. De minimale hoogte is 3,30 en kan ook worden uitgebreid naar 3,80 meter.

Mocht je voor het plaatsen van een van onze loodsen een vergunning nodig hebben van de gemeente dan kunnen we je daarbij adviseren.

Zoals je wellicht al op onze site hebt gezien, bouwen wij regelmatig maatwerk-overkappingen. We denken dan ook graag mee hoe we jouw romneyloods kunnen laten aansluiten op de doelgroep of toepassing. 

SUPER en romneyloodshuren.nl zijn ontstaan vanuit Triomf – ‘Creatief bureau van makers‘. Onze creaties hebben de afgelopen 22 jaar op vrijwel elk festival en event gestaan, dat Nederland rijk is.

Meerdere romneyloodsen op een rij, allemaal met cateraars erin.

Een romneyloods als pop-up restaurant

Een Salade bar in en Straight Romneyloods van Super Rentals BV

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw romneyloods?

Romneyloodsen worden steeds vaker ingezet als tijdelijke plek. Wij verhuren ze al jaren. Je komt onze loodsen tegen op de meeste festivals in Nederland en over de grens.
Vertel ons wat je nodig hebt, dan vinden de best passende romneyloods en aankleding.

We helpen je graag verder en om alle opties toe te lichten, zoals de keuze voor rechte wanden of de classic ‘bolling’ en de plaatsing van de bar, al dan niet met signing en verlichting.

Bel ons ook gerust voor een prijsindicatie en beschikbaarheid.

Straight kid
5m breed

Straight quint
7.5m breed

Classic kid
5m breed

Classic quint
7.6m breed

Alle loodsen zijn te verlengen per 2,5 meter

Andere romneyloodsen