Alles onder één dak

Je bent vast op zoek naar een tijdelijke ruimte met uitstraling, die tegen een stootje kan en niet wegwaait. Dan zit je bij ons goed, of beter gezegd super!

Romneyloodsen zijn ideaal als overdekte plek op een evenement, festival of beurs. Onder de boog kan van alles gebeuren. Dat is steeds het uitgangspunt als we voor je aan de slag gaan. De afgelopen jaren hebben we op tal van locaties romneyloodsen gebouwd, vaak in combinatie met diverse accessoires, zoals meubilair, verlichting en signing.
Je vindt bij ons letterlijk alles onder een dak.

Romneyloodshuren.nl is een onderdeel van super.rent, de verhuurpartner voor de creëren van een tijdelijke ruimte, waar jij jouw gasten zorgeloos kan laten genieten.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

We staan voor je klaar

super.rent
Locomotiefstraat 8
3534BK Utrecht

+31(0)30 244 36 27
Ma – Vr.   09:00 – 17:00

Zo duurzaam mogelijk

Romneyloodsen verhuren doen we natuurlijk zo duurzaam mogelijk. Onze ontwerpers werken volgens CIRCOcreating circular business through design. Dat betekent in de praktijk dat we vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Door bijvoorbeeld de keuze van materialen en efficiëntie in transport en rijden we zoveel mogelijk op biodiesel.

Het zit ‘m vaak in kleine dingen: ook onze gebruikte schroeven gooien we niet weg. Die gaan naar de jongens en meisjes van de scouting.

Merken waaraan wij verhuren

We luisteren

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om eerst te luisteren en daarna vragen te stellen. Zo komen we samen tot een passend ontwerp.

We denken mee

Voor het beste ontwerp denken we tot in de details met je mee. Je bent van harte welkom bij ons aan de tekentafel.

We regelen het

Beloofd is beloofd. We bezorgen en bouwen alles op en weer af. Als je wilt kunnen we zelfs de vergunningsaanvraag voor je doen.