We staan voor je klaar

SUPER
Seinedreef 1
3562KM Utrecht

info@super.rent
+31(0)30 244 36 27
Ma – Vr.   09:00 – 17:00

Een romneyloods huren voor een evenement & festival

Je bent vast op zoek naar een tijdelijke ruimte met uitstraling, die tegen een stootje kan en niet wegwaait. Dan zit je bij ons goed, of beter gezegd super!

Romneyloodsen zijn ideaal als overdekte plek op een evenement, festival of beurs. Onder de boog kan van alles gebeuren. Dat is steeds het uitgangspunt als we voor je aan de slag gaan. De afgelopen jaren hebben we op tal van locaties romneyloodsen gebouwd, vaak in combinatie met diverse accessoires, zoals meubilair, verlichting en signing.
Je vindt bij ons letterlijk alles onder een dak, we bouwen naast de romneyloodsen ook hutten.

Romneyloodshuren.nl is een onderdeel van SUPER, de verhuurpartner voor de creëren van een tijdelijke ruimte, waar jij jouw gasten zorgeloos kan laten genieten.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Of bel ons op 030 244 3627

Zo duurzaam mogelijk

Romneyloodsen verhuren doen we natuurlijk zo duurzaam mogelijk. Onze ontwerpers werken volgens CIRCOcreating circular business through design. Dat betekent in de praktijk dat we vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct zoveel mogelijk rekening houden met het milieu. Door bijvoorbeeld de keuze van materialen en efficiëntie in transport en rijden we zoveel mogelijk op biodiesel.

Het zit ‘m vaak in kleine dingen: ook onze gebruikte schroeven gooien we niet weg. Die gaan naar de jongens en meisjes van de scouting.

Romneyloods huren - Over ons - word2

Merken waaraan wij verhuren